linija
KAKO ISKORISTITI SLOBODNO VREME VAN SAJMA? | Sajam privrede zapadne Srbije SPREG
petak, 19 januar 2018 11:41
 

Sajamski dan se polako bliži kraju. Celodnevne aktivnosti na štandu, demonstracije i prezentacije proizvoda i usluga, susreti i ugošćavanje poznatih klijenata, ali i mnogo više onih potencijalnih, koji se po prvi put susreću sa vašom ponudom... Ova i druga dešavanja tokom jednog sajamskog dana učiniće da se po završetku dana osećate

Slobodno vreme satovi

isrpljeno i da u tom trenutku jedino želite relaksaciju i odmor kako biste spremni dočekali sličnu (a možda još i naporniju) situaciju koja vas čeka sutradan na sajmu.

Sigurno mislite o odlasku u hotelsku sobu (Da, na sajmu SPREG je to vrlo lako učiniti jer se hotel nalazi u okviru sajamskog kompleksa.) i potpunom miru, medjutim razmislite koliko tokom godine imate prilika da spojite posao i zadovoljstvo?

Ne treba sedeti u sajamskim halama kada je radno vreme sajma prošlo već pronaći ono što vam može pomoći da ostanete fokusirani, a da u isto vreme "razbistrite glavu".
Istražite kulturno-istorijske znamenitosti grada-domaćina

sajma, krenite na finu večeru u lokalni restoran ili, na primer, posetite muzej. To je odlična prilika da pozovete potencijalne partnere na kratku turu razgledanja grada, da učvrstite veze sa postojećim poslovnim partnerima ili da se jednostavno opustite uz druženje sa kolegama iz firme. U Valjevu je sve blizu, a sajamske hale se nalaze na samo nekoliko stotina metara od glavne gradske ulice i stare valjevske čaršije Tešnjara...

Potražite interesantne znamenitosti grada i okoline na sajtu Turističke organizacije Valjevo.
 

 preuzmite-baner

sajamski informator baner

prijava za izlaganje

analiza upitnika    
Ramsp gatti MSP Kolubarski okrug
Valjevska pivara Kepo Beo expo Beo expo
© 2018 Sajam privrede Zapadne Srbije SPREG. Sva prava zadržana. Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter.